Verschillende cirkels van verbondenheid

Kernleden

Kernleden zijn diegenen die na minimaal een jaar van geestelijke begeleiding en voorbereiding in een viering een persoonlijk opgestelde gelofte op de regel hebben afgelegd.

De kernleden vormen de raad van de Binnenkamer en kiezen een dagelijks bestuur. Het Dagelijks Bestuur bestaat uit drie personen.

Het Klooster in de Cloud krijgt naast een publiek ook een besloten deel (alleen toegankelijk met gebruikersnaam en wachtwoord voor kernleden). De kernleden worden uitgenodigd minstens twee keer per jaar een dag op Nieuw Hydepark betrokken te zijn bij bezinning, evaluatie en activiteiten van de Binnenkamer.

Van kernleden wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd van €250,-

Mogelijkheden verkennen

Aspirant kernleden zijn diegenen die de mogelijkheid van het afleggen van de belofte op de regel willen verkennen. Als aspirantlid wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het ingroeiprogramma en heeft u voorrang bij inschrijving voor het retraiteaanbod.

Van aspirant kernleden wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd van €150,-

Verbondenheid kenbaar maken

Participanten zijn diegenen, die kenbaar gemaakt hebben verbonden te willen zijn met de Binnenkamer, bezoekers van de Binnenkamer of het publieke deel van het Klooster in de Cloud. U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het retraiteaanbod via de nieuwsbrief.

Van participanten wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd van €50,-

Vriend van de Getijdengemeenschap

U kunt ons ook steunen als vriend-donateur met een vrijwillige bijdrage.

Klik op onderstaand symbool of lidmaatschap van uw keuze als u betrokken wilt zijn bij De Binnenkamer.

  KERNLID

 

 ASPIRANT KERNLID 

   

PARTICIPANT

 

 VRIEND/ DONATEUR

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

CONTACT