Verschillende cirkels van verbondenheid

Vriend/donateur

U wilt ons steunen als vriend of donateur en ons daarmee helpen om De Binnenkamer verder te ontwikkelen. Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen ontvangt u periodiek een nieuwsbrief.

Participant

Als participant verbindt u zich met De Binnenkamer en bouwt u mee aan de getijdengemeenschap. U bezoekt met regelmaat de kapel op Hydepark of maakt gebruik van de live streaming en in de toekomst van het publieke deel van het Klooster in de Cloud.

Aspirant kernlid

U wilt de mogelijkheid verkennen voor het afleggen van de belofte op de regel. Als aspirant kernlid wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het ingroei-programma en krijgt u straks toegang tot het besloten deel van het Klooster in de Cloud.

Kernlid

U bent kernlid als u na minimaal een jaar van geestelijke begeleiding en voorbereiding uw persoonlijk opgestelde gelofte op de regel heeft afgelegd. De kernleden vormen de raad van de Binnenkamer en kiezen een dagelijks bestuur.

 

Wilt u ook betrokken zijn bij de Getijdengemeenschap de Binnenkamer?

U kunt uw betrokkenheid kenbaar maken door u te registreren via onderstaande knop. U krijgt dan een inlog account voor de website waarmee u deel wordt van de getijdengemeenschap.

Voor het lidmaatschap vragen wij een vrijwillige bijdrage van minimaal  €50 per jaar. Als participant of (aspirant) kernlid krijgt u korting op het retraite-aanbod.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

U kunt uw jaarlijkse bijdrage overmaken op rekening NL 70 TRIO 033 894 2580 t.n.v. Stichting Getijdengemeenschap De Binnenkamer o.v.v. “lidmaatschap Binnenkamer”.

U kunt uw bijdrage ook overmaken via iDEAL.